Hirdetés

Overwatch - a művészek is rápörögtek Sombrára

|

Egyetlen kiszivárgott kép elég volt ahhoz, hogy a közösség művészei munkához lássanak. Íme az eddigi legjobb Sombra rajzok.

Hirdetés

A múlt héten kiszivárgott egy kép az Overwatch egyik belsős verziójából (legalábbis annak tűnik), amiben már Sombra is szerepel. Még nem kaptunk megerősítést, hogy valódi lenne a kép, de a művészeknek erre nem is volt szüksége.

A játékosok már lassan beleőrültek a karakter utáni kutatásba, már el is unták a dolgot, amikor az orosz Overwatch közösség kiszivárogtatta a meggyőzőnek tűnő képet. Ezzel valószínűleg ellőtték a Blizzard csapatának egyik legnagyobb közelgő bemutatóját, de a művészek ennek nagyon örültek.

A Redditen és a hivatalos fórumon már ömlenek a Sombra rajzok, úgyhogy mi is bemutatjuk a legjobbakat. Kattintsatok erre a képre, és nézzétek végig a galériát!

Reméljük, hogy a Blizzard nem vár már sokat a karakter megjelenésével, mi már nagyon szeretnénk csatába vinni az új hősünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)