Hirdetés

Mennyire menő egy Pac-Man-es bomber dzseki?

|

A Blues Heroes egy egész kollekciónyi Pac-Man-es ruhát adott ki a napokban, köztük ezzel a csodálatos, nyolcvanas évekbe illő bomber dzsekivel.

Hirdetés

Időről időre az itthoni ruhaboltokban is előfordulnak gamer vagy geek témájú cuccok, amiknek alapvetően se nem a gamerek, se nem a geekek a célközönségük. Tavaly például a hype-ot meglovagolva szinte mindenhol lehetett kapni Star Wars-os pólókat, még nadrágokat is, aki pedig követi a trendeket, örömmel vásárolt be azokból. 

A Pac-Man cuccok esetében nem egyértelmű, kik alkotják a célközönséget. A bomber dzseki már túl összetett és színes ahhoz, hogy csak úgy bárkinek megtetsszen, az angol zászlós táska meg egyértelműen nem a Pac-Man-en cseperedetteknek szól, hanem azoknak, akiknek alapvetően bejön a dizájn. A legjobb szerintem mind közül az a pulcsi, amin a sajt meg a négy szellem van. Írjátok meg kommentben, hordanátok-e bármelyiket ezek közül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)