Hirdetés

Kidobták PewDiePie-t a lakásából, mert túl hangos volt

|

A világ legnépszerűbb youtubere egy külön, hangszigetelt stúdióban veszi fel néhány videóját, másokat viszont konyhájában. A szomszédok panaszkodtak, mennie kellett.

Hirdetés

PewDiePie hangos. Nagyon. Van, akinek épp a folyamatos, néha nem evilági hangú ordibálása tetszik, mások épp emiatt ki nem állhatják a videóst.

Játék közben, szimpla beszéd közben, mindig-mindig ordít. Aki nézi videóit, láthatja, hogy amikor csak beszél, egy kibélelt, hangszigetelt szobában teszi, amiből elvileg semmi nem hallatszik ki. HTC Vive-os videóinál viszont nagyobb mozgástérre van szüksége, ekkor megy át a konyhába, aminek szigetelésével már nem törődött. A Brightonban élő sztár visítozását a lakóközösség megelégelte, és egy szomszéd átment hozzá (ez a fenti videóban 1:30-tól látható), nem sokkal később pedig feljelentette őt. Állítólag - de ezt Pews tálalta így - a szomszéd azt hitte, melegpornót forgatnak. Kapott egy kilakoltatási felszólítást, és nyilván neki nem gond átköltözni valahova máshova, de aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy ha ez mással, egy kevésbé tehetős emberrel történik meg, nem kerül-e szimplán az utcára.

Szóval igen, hangos, nem csak nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)