Hirdetés

40 évet kapott egy tinédzser, mert megölt egy srácot egy PS4-ért

|

Az eset még két éve történt, de csak most zárult le a bírósági tárgyalás, amelynek végén egy életre börtönbe küldték a 18 éves lányt.

Hirdetés

Daniel Zeits félprofi gamerként és streamerként élte mindennapjait, amikor 2014-ben úgy döntött, eladja a PlayStation 4-ét. A hirdetésre azonnal jelentkeztek is, azonban mint kiderült, a 16 éves lány és barátja nem megvenni akarták a konzolt, hanem egyszerűen ellopni.

A Phobos néven ismert streamer persze ellenállt, mire a lány pisztolyt rántott és lelőtte őt. A tetteseket szerencsére viszonylag hamar elfogták, a golyó ugyanis a lány barátját is megsebesítette, a kórház pedig értesítette a rendőrséget.

Bár Kayla Dixon akkor még fiatalkorú volt, a bíróság már felnőttként kezelte az ítélet meghozatalakor.

Az ügy végére a napokban tettek pontot, és miután a lány beismerő vallomást tett, a bíró 40 év börtönre ítélte. Kayla Dixon megbánást tanúsított a bíróságon, és a család meg is bocsátott neki, de a következő néhány évtizedben még lesz ideje gondolkozni a dolgon. Jelen állás szerint 58 éves korában szabadul majd, társát a nyáron ítéli majd el a bíróság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)