Hirdetés

PlayStation 4 - GIF-eket és mémeket is készíthetük a konzolon

|

Megjelent a Sharefactory 2.0, mely számos hasznos és érdekes, új funkciót tartalmaz azoknak, akik szoktak gameplayt rögzíteni vagy fotókat készíteni PS4-en.

Hirdetés

A Sharefactory egy jópofa szoftver, amivel könnyen vághatunk videókat közvetlenül PlayStation 4-en. A PlayStation 4 Pro mai megjelenésének alkalmából megjött a 2.0-s változat, melynek egyik legjobb funkciója, hogy GIF-eket készíthetünk rögzített gameplay videóinkból, aztán közvetlenül megoszthatjuk Twitterre.

Egy GIF legfeljebb 10 másodperces lehet, de természetesen loopolhatjuk, hogy soha ne érjen véget. A 2.0-val továbbá bekerült egy új betűtípus, az "internet meme", ami a legtöbb mémnél látható Impactre hajaz. A PlayStation 4 Pro tulajok ezen felül 4K-s képeket és 1080p-s videókat is szerkeszthetnek (hiszen a gép ilyen felbontásokban képes rögzíteni), és 20 százalékkal gyorsabban exportálhatnak. 

Szoktátok használni a Sharefactoryt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)