Hirdetés

Különleges témája lesz az élőszereplős Pokémon filmnek

|

A Pokémon GO elképesztő sikerének köszönhetően végre megvalósulhat a már hosszú ideje tervezett élőszereplős Pokémon film, de nem olyan formában, mint gondoltuk.

Hirdetés

A Pokémon GO kirobbanó sikere nem csak a Nintendo részvényeinek tett jót, de végre megadta a kezdőlökést is a vállalatnak és elkezdődtek a tárgyalások egy élőszereplős Pokémon film megvalósításáról. Azt pletykálták, hogy a legnagyobb hollywoodi stúdiók licitháborúba kezdtek a megfilmesítési jogokért, amiből a Warcraft: A kezdetek mozit is gyártó Legendary Pictures került legközelebb a húsosfazékhoz. 

A találgatásoknak ezennel vége: a Deadline jelentése szerint a Legendary Pictures és a Pokémon Company is hivatalosan megerősítette, hogy készül az élőszereplős Pokémon film, továbbá azt is, hogy előbbi felel érte. Van azonban egy hatalmas fordulat is a történetben. A készülő projekt nem a jelenleg slágercímnek számító Pokémon GO-t dolgozza fel, hanem egy másik, szintén idén, Nintendo 3DS-en debütált Pokémon videojáték, a Great Detective Pikachu sztoriján alapul majd, amelyben egy beszélni képes, Sherlock Holmes-stílusú Pikachu-val oldhatunk meg különböző rejtélyeket egy Tim nevű srác társaságában. Íme a játék ízelítője: 

A Great Detective Pikachu alapokkal rendelkező Pokémon film forgatási munkálatai 2017-ben kezdődhetnek el, dátum egyelőre még nincs. Egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy mi fog kisülni mindebből. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)