Hirdetés

Pokémon GO - már egy hidat is lezártak a kialakult tömeg miatt

|

Düsseldorf egyik hídja kifejezetten jó hely, ha valaki pokémonokat akar fogni, az emiatt kialakuló tömeget viszont nem akarja elhajtani a városvezetés.

Hirdetés

Nem sokkal a Pokémon GO megjelenése után volt rá példa, hogy egy parkban gyülekező játékosokra rendőrt hívtak a pihenni vágyó környékbeliek, máshol pedig kifejezetten veszélyes zsebszörnyekre vadászni. Düsseldorfban is kisebb fennakadást okoznak a mesterek, de a német városban elég jól kezelik a helyzetet a hatóságok.

A hidat, aminek két lábánál négy pokéstop is található, ugyanis inkább lezárták három hétre, erre az időszakra teljesen átadva a játékosoknak. Ahogy sok, hasonlóan jó fekvésű helyen, a Pokémon GO felhasználói gyakran tesznek le lure module-okat, ami sokakat a környékre vonz.

Az alábbi képet posztoló Reddit-felhasználó szerint még az autósok is gyakran megállnak itt, akár tíz percre is feltartva a forgalmat. Így a háromhetes lezárás valószínűleg legalább annyi bosszúságot spórol meg a környéken járóknak, mint amennyit okoz, ráadásul a nagy tömeg miatt még további kukákat és mobilvécéket is kihelyeznek az illetékesek.

Lehet, hogy három hét múlva már nem lesz ekkora tömeg itt, de talán nem is baj, aki részt vett ebben, biztos sokáig emlékszik még rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)