Hirdetés

Nem kellene még a külügyminisztérium sajtótájékoztatóján is a Pokémon Góval játszani

|

Az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője egy sajtótájékoztatót tartott, viszont kénytelen volt megszakítani, amikor kiszúrta, hogy egy újságíró épp pokémonokat keres a teremben. És nem hagyta abba.

Hirdetés

Nagyon szépen végig lehet követni azt az útvonalat, amin a Pokémon Go láz végigmegy. Most már eljutottunk oda, hogy komolyan mértékletességre kell inteni mindenkit.

Egy sajtótájékoztató nyilvánvalóan nem mindig izgalmas, de akkor is illik inkább odafigyelni (rajzolgatni, megpróbálni nem látványosan unatkozni), mintsem pokémonokat hajkurászni. John Kirby, az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője épp az Iszlám Államról beszélt (ami, ismerjük be, fontos téma), amikor feltűnt neki, hogy az egyik résztvevő a telefonját bámulta. Megszakítva beszédét rákérdezett, hogy "azzal a pokémonos dologgal játszik, nemde?", mire az újságíró annyit felelt: "csak rajta tartom a szemem". Kirby folytatta, de a végén azért ismét megszólította emberünket, aki valószínűleg nem tette el a telefonját a finom felszólítás ellenére sem.

- Sikerült elkapni egyet?

- Nem. Nem túl jó a jelerősség.

- Sajnálattal hallom. 

- zárult a párbeszéd, miközben a szóvivő arcán látszik, hogy nem kimondottan boldog az újságíró tiszteletlensége miatt.

Remélhetőleg a nyári szünet végére már nem lesz ennyire durva a helyzet, és a diákok az iskolában tovább Facebookozhatnak a pad alatt. Vagy legrosszabb esetben még a végén odafigyelnek az órán, és tanulnak is valamit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)