Hirdetés

Ki nem találod, kik írják a Rabbids filmet

|

Nem csak az Assassin's Creed és a Splinter Cell, de az őrült nyulak is a vászonra költöznek, a Ubisoft pedig már meg is találta azt a csapatot, akik megalapozzák a Rabbids filmet.

Hirdetés

Miután a tévék képernyőjét már megjárták, a Ubisoft őrült tapsifülesei a mozikba is betörnek a Ubisoft Motion Pictures, a Sony Pictures és a Columbia Pictures közös finanszírozásában. 

A The Rabbids névre keresztelt élőszereplős-animációs hibridről eddig mindösszesen annyit tudtunk, amennyit a Columbia elnöke elmondott, miszerint a Rabbis nyulai "egyszerre abszurdak, káoszra törekvőek és vicces stílusuk fertőző, viselkedésükkel pedig képesek elérni, hogy másképp tekintsünk a világra", viszont a stábról most hallunk először. A forgatókönyvet a Robot Chicken animációs sorozat három írója, Matthew Senreich, Tom Sheppard és Zeb Wells készítik el a Sony Pictures megbízásából, akik igencsak sajátos humorral bírnak, így bizonyára passzolni fognak hozzájuk a lökött nyuszik. 

A Rabbids eredetileg a Rayman szériában került bevezetésre, majd olyan népszerűek lettek, hogy esélyt kaptak a bizonyításra és azóta több önálló videojáték is készült a főszereplésükkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)