Hirdetés

Resident Evil 7 - egy rajongó elképesztő kézikönyvet készített a demóhoz

|

A Resident Evil 7 demójához az egyik rajongó olyan könyvecskét rittyentett, hogy azonnal elkapott minket a nosztalgia. Mintha csak a NES korszakban lennénk!

Hirdetés

Hol vannak már azok az idők, amikor a játékok hasznos extrákkal, leírásokkal, kis történeti összefoglalókkal érkeztek? Ma már örülhetünk, ha egyáltalán a játék benne van a dobozban, és nem csak egy letöltőkódot kapunk.

Szerencsére nem vagyunk ezzel egyedül, és mások nemcsak a GSO hasábjain keseregnek, hanem tesznek is a dolog ellen. Az egyik Resident Evil rajongó például - miután rongyosra játszotta a Resident Evil VII demót és felderítette az összes rejtélyt - összedobott egy elég old-school leírást a játékhoz, olyat, amilyet még a NES-es időkben adtak kézről kézre a játékosok.

Kattints a képre a teljes füzetért!

Nem is tudom, hogy tudunk ma meglenni ezek nélkül, csodálatos munka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)