Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - négy perces traileren a zombihentelés

|

Befutott egy négy perces előzetes a készülő Resident Evil fimből, amelyben Mila Jovovichra minden eddiginél brutálisabb kihívások várnak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már kaptunk egy rövidebb előzetest a The Final Chapter alcímmel készülő Resident Evil fimből, amelyben Alice visszatér majd Raccoon City-ben, hogy még egyszer utoljára összeakasssza nemlétező bajszát az Umbrella Corporationnel.

Az utóbbi időben számos olyan trailer érkezett, amelyek zeneileg egészen újszerű oldalról közelítették meg az alapanyagot. Az Assassin's Creed film esetén is valószínűleg Kanye West lett volna az utolsó, akire tippeltünk, és egy Resident Evil film előzetesét sem feltétlen tudtuk korábban elképzelni a Paradise City gitárszólójára, de most már ilyen is van.

Hogy a film mekkora siker lesz a mozikban, arra 2017. januárjában derül majd fény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)