Hirdetés

Resident Evil: Vendetta - akciódús traileren az új animációs film

|

A készítők szerint a Resident Evil 1-re hasonlít a Capcom következő animációs alkotása, a Resident Evil: Vendetta, amit egy vadonatúj trailerrel szeretnének bebizonyítani nekünk.

Hirdetés

A Degeneration és a Damnation után újabb CGI-vel készült animációs filmet kapunk Resident Evil: Vendetta néven a Marza Animation Planettől, amelynek főszereplője sokak kedvence, Leon S. Kennedy (Matthew Mercer hangjával) lesz és illusztris stáb készíti.

A munkálatokat a Resident Evil széria producere, Hiroyuki Kobayashi és Takashi Shimizu (Átok, A harag) felügyelték, a rendezést pedig Takanori Tsujimoto (Bushido Man) vállalta, aki Makoto Fukami (Psycho-Pass) forgatókönyve alapján dolgozhatott, míg a zenét a Ghost in the Shell anyagát szerző Kenji Kawai álmodta meg. A készítők azt ígérik, hogy a Resident Evil: Vendetta visszahozza majd a Resident Evil 1 horrorisztikus hangulatát és a legújabb, angol szinkronnal ellátott trailert elnézve olybá tűnik, hogy tartják magukat az adott szavukhoz. 

A Resident Evil: Vendetta 2017. május 27-én debütál Japánban Biohazard: Vendetta címmel és valószínűleg még ugyanabban az évben megérkezik nyugatra is. Januárban mellesleg jön a filmes franchise utolsó része, A Kaptár: Utolsó fejezet is, amely várhatóan lezárja azt a sztoriszálat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)