Hirdetés

Resident Evil: Vendetta - itt az új film előzetese

|

Pár napja tudtuk meg, hogy jön a következő Resident Evil animációs film, a Vendetta. Most megnézhetjük, mire gondoltak a készítők, amikor azt mondták, a Resident Evil 1-re hasonlít.

Hirdetés

Ha valakinek esetleg nem jönne be a Milla Jovovich főszereplésével jövőre érkező és elvileg mindent lezáró Resident Evil: The Final Chapter, akkor se adja fel a reményt, hiszen jön a következő animációs film, a Resident Evil: Vendetta is, amely visszaadhatja a hitünket. 

A Kadokawa és a Marza Animation Planet nemrég elindította a projekt egyelőre minimális információval rendelkező hivatalos honlapját, de ami számunkra fontosabb, hogy bemutatták a CGI-vel készült animációs film első trailerét is, amelyet odafent csodálhattok meg. 

A valamikor 2017 tavaszán érkező Resident Evil: Vendetta történetét továbbra is homály fedi, de annyi bizonyos, hogy hasonlítani fog a Resident Evil 1-re és Leon S. Kennedy is benne lesz. Legalább a stábot ismerjük: a rendezésért Takanori Tsujimoto (Bushido Man) felel, a forgatókönyvet Makoto Fukami (Psycho-Pass) írta, a produceri teendőket pedig Takashi Shimizu (Átok, A harag) és Hiroyuki Kobayashi (Resident Evil filmek, videojátékok) látták el.

Leon hangját az a Matthew Mercer kölcsönzi, aki ezt már többször is megtette korábban (Resident Evil: Revelations 2, Resident Evil 6, Resident Evil: Damnation). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)