Hirdetés

Árvíz miatt késik egy régóta várt játék

|

Az Egyesült Államokbeli Louisianában több tízezer házat öntött el az árvíz, így sokaknak most nagyobb problémájuk is van annál, hogy tudnak-e tartani egy beígért megjelenési dátumot.

Hirdetés

Talán hallottatok a napokban a louisianai áradásokról, melyek során 13-an meghaltak, sokan pedig elvesztették otthonukat. A Sandy hurrikán óta ezt tartják a legnagyobb természeti katasztrófának az Egyesült Államokban.

A károsultak között szerepelnek az EQ Gamesnél dolgozó fejlesztők, köztük Jason Tate vezető programozó is. Ők készítik a Road Redemption nevű, Kickstarter segítségével megvalósuló és a Road Rash szellemi utódjának szánt játékot, mely hosszú idő után októberben jelent volna meg. Ian Fisch, a stúdió társalapítója bejelentette, hogy most a fejlesztők és családjaik biztonsága a legfontosabb, és hogy mielőbb találjanak mindenkinek új otthont, akitől a korábbit az árvíz elvette. Ha segíteni szeretnétek, adományozni itt lehet.

A Road Redemption PC-s változata a jelenlegi tervek szerint novemberben érkezik, a konzolosak pedig csak jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)