Hirdetés

Ilyen lehetett volna a Saints Row film

|

Pár évvel ezelőtt filmet akartak készíteni a Saints Row játéksorozatból, de a projekt elhasalt. A producer és az író most részleteket osztott meg vele kapcsolatban.

Hirdetés

Épp most ünnepelte tizedik évfordulóját a Volition épp pihenő játéksorozata, a Saints Row. A THQ fejesei anno a Saints Row 2 környékén álltak elő a film ötletével, amit Nick Nunziata producer és Peter Aperlo író gondoztak.

A tervek szerint a hangulat a második résszel lett volna párhuzamban, de a sztori időben az első és a második között játszódott volna. A készítők egy kemény, R-kategóriás (erőteljesen felnőtteknek szóló, nem finomkodó) filmet akartak, de annak reményében, hogy egy ismert színészt megnyerjenek, a kiadó inkább egy a PG-13-as sztenderdeknek megfelelő forgatókönyvet akart látni. Állítólag Dwayne Johnson is nagyon érdeklődött, és ha valakire, rá tényleg illene egy Saints Row-beli szerep. Az elmondottak alapján egyébként látványos és kicsit túltolt akcióra, sötét humorra számíthattunk volna.

Kész voltak a koncepciórajzok, a tervek, sínen haladt minden, mígnem a THQ 2012-ben csődbe ment, a jogokat megvásárló Koch Media pedig nem volt nyitott a filmre.

A Volition most egyébként a sorozathoz egy kicsit kötődő, de egészen más játékon, az Agents of Mayhemen dolgozik.

Ha szeretnétek többet tudni, itt további infókat találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)