Hirdetés

Shadow of the Colossus film - változások a stábban

|

Új rendező és forgatókönyvíró áll a projekt mögött, és egy új producer is a képbe került. De legalább tudjuk, hogy még mindig készül a film.

Hirdetés

A Shadow of the Colossus film kezd egy kicsit olyan lenni, mint a The Last Guardian, de azért több reményünk van benne. A filmet ezentúl nem az a Josh Trank rendezi, aki a Chronicle című alkotáson is dolgozott, hanem a Mama rendezője, Andres Muschietti. A váltás okáról nem szól a fáma, de reméljük, hogy a jobb minőség reményében történt a csere.

A Hollywood Reporter jelentése szerint a spanyol rendező felesége, Barbara Muschietti lesz a film társproducere Kevin Misher mellett. Ha ez a sok új arc nem lenne elég, akkor itt van még egy: Seth Lochhead, aki a Hannáért felelt. Ő helyettesíti Justin Marksot a forgatókönyvírói székben. A filmet Michael De Luca és Andrea Giannetti felügyelik majd.

Ti milyennek szeretnétek a Shadow of the Colossus mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)