Hirdetés

Sikerrel kérték vissza pénzüket a Stellar Blade játékosai, akik átverve érezték magukat egy fürdőruha miatt

|

A Sony látszólag visszaadja a pénzt, ha megtévesztő reklámozásra hivatkoznak az igény benyújtói.

Hirdetés

Már jóval a megjelenés előtt tudtuk, hogy a Stellar Blade-et nem csavaros történetével vagy izgalmas harcaival próbálják érdekessé tenni a fejlesztők, hanem azzal, hogy a főszereplő hölgy, Eve hátsóját részletesen kidolgozzák. Terveztek néhány egészen kirívó, sok bőrfelületet mutató, ám védelemből annál kevesebbet nyújtó szettet is, amiből párat a trailerekben megmutattak, de a végső változatba ezek egy kicsit másképp kerültek be.

Legtöbben a Holiday Rabbit ruha miatt keseregtek, aminél az eredetileg köldökig érő dekoltázst eltüntették, és a csípőket is eltakarták - ez a változtatás elég volt ahhoz, hogy néhány játékos megtévesztő reklámozást kiáltson, és visszakövetelje a Sonytól a PS5-exkluzív játékért kiadott összeget.

Hirdetés

Látszólag sikerrel jártak: Asmongold subredditjén többen is jelezték, hogy az ügyfélszolgálat jóváhagyta kérvényüket. Valószínűleg a visszatérítések száma nem akkora, hogy a Sonynak megérje ezzel szívózni, bár az is tény, hogy a "cenzúraellenes" petíciónak már majdnem sikerült elérnie a célként kitűzött 50 ezer aláírást; jelenleg 47231-nél jár.

A Stellar Blade kritikai fogadtatása egyébként egyelőre pozitív, hamarosan mi is elmondjuk, milyennek láttuk; nyíltan, cenzúrázatlanul.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)