Hirdetés

Még idén új Skylanders játék és TV-sorozat érkezik

|

Az Activision bejelentette, hogy 2016-ban egy új Skylanders játékot indítanak útnak, viszont ezen felül is érdekes hírekkel szolgáltak. Már biztos, hogy nem csak videojáték formában bővül a sorozat!

Hirdetés

Az Activison-Blizzard közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését, valamint a száraz számadatok mellett arra is szakított időt, hogy két érdekes bejelentés tegyen a Skylanders sorozattal kapcsolatban.

Jelenlegi terveik szerint még idén meg fog jelenni egy Skylanders játék. Bár a legutóbbi epizód eladásai nem alakultak fényesen, teljesen érthető, hogy tovább akarják bővíteni a szériát. Sokkal izgalmasabb volt második bejelentésük, mely szerint szintén 2016-ban indulhat el a Skylanders Academy nevű televíziós sorozatuk. Bizony, hamarosan egy TV-sorozat formájában is viszontláthatjuk a Skylanders világának karaktereit. Erről először tavaly novemberben hallottunk, mikor a cég megalapította saját filmes részlegét. 

Ti örültök ezeknek a fejleményeknek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)