Hirdetés

Így néznének ki a Star Fox szereplői a valóságban

|

Oké, nem túlságosan valósághű az ábrázolás, mivel abban semmi különös nem lenne (állatok kabátban). Mondjuk egy élőszereplős filmben így eltudnánk képzelni őket.

Hirdetés

Az ifjú Andy Winn kiváló művész, aki nagy szeretettel rajzol/fest játéktémában. Művészeti munkáit általában a Gallery 94 című Instagram accountjára tölti fel, de a mostani sorozatát az online sajtóval is megosztotta (ennek azért örülünk nagyon mert lényegesen nagyobb felbontású verziókat mutathatunk, mint ami az Instagrammon van).

A sorozattal az volt a célja, hogy megmutassa milyen lenne a Star Fox kvartettje a valóságban. Nyilván még így is kicsit stilizáltra sikerült a dolog, de ez nem is annyira baj. Így első ránézésre simán beleférnének például a következő Guardians of the Galaxy filmbe.

Egyébként ha már tombol a május 4-i Star Wars nap láz, akkor már csak megmutatjuk azt is, hogy az új mit alkotott ebben a témában.

Hogy tetszenek nektek Andy képei?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)