Hirdetés

Már az egyik legendás Star Trek űrhajót is újraalkották a Halo 5-ben

|

A 343 Industries pályaszerkesztőjével roppantul izgalmas dolgokat össze tudnak hozni a fantáziadús játékosok, most éppen a Star Trek: Az új nemzedék került terítékre.

Hirdetés

Míg a Halo 5: Guardians-t csupán az Xbox One-nal rendelkező játékosok élvezhették, addig annak szerkesztőjét, a Forge-ot a PC-sek is megkapták, így egy kicsit ők is átélhették, milyen érzés Spartannak lenni, sőt azt is, hogy milyen a Halo 5-ben Rocket League-t játszani. 

A Forge szerkesztő segítségével egy Starship Forge nevezetű felhasználó most összehozott egy újabb csodát: megalkotta a Star Trek: Az új nemzedék ikonikus űrhajóját, a Galaxy-osztályú USS Enterprise-D-t, amelynek kapitánya Jean-Luc Picard (Patrick Stewart).

A készítő két változatban hozta létre a térképet: az egyik pusztán esztétikai, azonban a másik a 80-as évek könyvei által inspirált minijáték, amelyben mi választjuk ki a saját kalandunkat. Ebben a játékosnak három választása van, viszont csak az egyik vezet a túléléshez és véletlenszerűen generált, így minden végigjátszás más lesz. 

Mindkét változat bemutatja az Enterprise-D külső és belső területeit, beleértve természetesen a kulcsfontosságú helyszíneket is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)