Hirdetés

Elképesztő Star Wars cosplay bukkant fel a Comic-Conon

|

Ha rá kéne mutatnom, melyik Star Wars figurának lenne a legnehezebb jelmezt kreálni, az egyértelműen a Jedi visszatér szörnye, a Rancor lenne. Egy cosplayer mégis bevállalta.

Hirdetés

A Witcher 3 szörnyeire hasonlító hölgy képein is tátva maradt a szánk, viszont Jeremy Fisher nem csak egyszerűen beöltözött, hanem felépített egy behemót szörnyet, nem kevesebb, mint 2000 dollárból.

A Star Wars: Jedi visszatér egyik ikonikus jelenete, mikor Luke egy gigantikus szörnnyel kénytelen összecsapni Jabba palotájában. Ennek a lénynek a valamelyest kisebb verziója tűnt fel a Comic-Conon.

Fisher egy évig készítette a jelmezt, és még két darab ventilátort is szerelt bele, hogy túlélje a San Diegoi hőséget. Egy barátja még a szörny gazdájának is beöltözött, aki igen szomorú volt a filmben, miután Luke rácsukta a kaput a kiskedvencére.

Nektek hogy tetszik a Rancor cosplay?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)