Hirdetés

A rajongók a Star Wars: The Old Republicban gyűltek össze Carrie Fisher tiszteletére

|

A tragédia hírére a messzi-messzi galaxis online verziójában gyűltek össze jedi lovagok, katonák, csempészek és birodalmiak.

Hirdetés

Carrie Fisher 60 évesen, szívroham után elhunyt a tegnap reggeli órákban. A Star Wars rajongók úgy döntöttek, hogy emlékére összegyűlnek a Star Wars: The Old Republic Ebon Hawk szerverén.

Ugyan az SWTOR 3600 évvel az eredeti filmek előtt játszódik, az Alderaan bolygó már akkor is létezett, ahogy az Organa kastély is. Itt gyűltek össze a hercegnőt gyászoló rajongók. A CandianWomble nevű Reddit felhasználó úgy foglalta össze az eseményt, hogy "itt most nincsenek birodalmiak vagy köztársaságiak - csak rajongók".

A játékosok leültek, a chaten sztorizgattak és tűzijátékokat lőttek fel Carrie Fisher emlékére. Egyébként, ha most beléptek a játékba, szinte mindenhol Leia emlékének adóznak a chaten, csodálatos látni, milyen erős közösséget alkotnak a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)