Hirdetés

Street Fighter - Blanka miért ekkora troll?

|

Már eleve a neve is. Meg hogy zöld, és képes elektromossággal visszaverni minden támadást. És most kiderült: a legtöbb balesetet is ő okozza a világon. Videóval bizonyítjuk.

Hirdetés

Lehetne szó egy új Street Fighter sorozatról is, vagy akár következő Street Fighter játék előkészületeiről, de nem. Egy troll mindent tönkretesz.

Annak idején én még C64-en játszottam először Blankával (tudom, hogy NES-en kellett volna, de szegények voltunk, apám minden reggel este 11-kor kelt, megivott egy üveg hideg mérget és úgy ment a bányába), nekem nagyon tetszett, hogy viszonylag kis erőbefektetéssel lehetett mindenkit sokkolni. Viszont hamar rájöttem, hogy a behemót szörnyeteg győzelme esetén durván sértő megjegyzéseket tesz másokra, már akkor sejthettem volna. Most egészen biztos vagyok benne, hogy Blanka egy troll. Bizonyítékot akartok? Tessék!

Mondtam.

Én mondtam.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)