Hirdetés

Megjelent egy Suicide Squad játék, de nem örülünk

|

Elég váratlanul jelent meg a Suicide Squad Special Ops, de ez a lövölde sajnos a régi idők pocsék filmfeldolgozásait idézi.

Hirdetés

A DC-univerzum gonosztevői nemrég már feltűntek egy mobiljáték főszereplőiként, most pedig különösebb csinnadratta nélkül került elő a szintén Androidra és iOS-re kiadott Suicide Squad: Special Ops. Sajnos nem ez a játék váltja meg a filmek mellé kiadott címek becsületét.

A mobileszközökre kiadott FPS egyébként nem volna teljesen reménytelen, például a látvány a platformhoz képest nem is rossz, de azért meglátszik, hogy a Sticky Studios beszámolók szerint mindössze három és fél hetet (!) kapott a játék összedobására.

Így a Suicide Squad szereplőinek szinkronizálását el is felejthetjük, ráadásul a játékmenet is kimerül a hullámokban érkező ellenfelek ledarálásában. Annyi pozitívum akad, hogy három játszható karakter is van (Harley Quinn, Deadshot és El Diablo), akik saját fegyvereket kaptak és a megfelelő mércét feltöltve még egy kis időlassítást is használhatunk.

Mivel a játék ingyenesen letölthető (iOS-re innen, androidra pedig innen), a vele eltöltött időn kívül sok mindent nem veszthettek, az alábbi gameplay videó alapján pedig eldönthetitek, hogy ennyit megér-e a Suicide Squad: Special Ops.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)