Hirdetés

Blu-Rayen is megjelenik a Super Mario Bros. film

|

A gamerek nem éppen a legjobb feldolgozások egyikeként emlékeznek az 1993-as Super Mario Brothersre, jövőre mégis ismét megjelenik egy különleges kiadásban.

Hirdetés

A legtöbben pont a Super Mario Bros. film miatt félnek attól, hogy a Nintendo ismét a filmfeldolgozások ötletével kacérkodik, de úgy tűnik, néhányan azért a rossz közvélekedés ellenére is szerették a Bob Hoskins és Dennis Hopper szereplésével készült alkotást.

A gamer és geek ajándéktárgyakkal is foglalkozó Zavvi ugyanis látott annyi potenciált a filmben, hogy jövőre ismét megjelentesse egy különleges Blu-Ray kiadásban. A film mellett egy hatvan perces werkfilmet, az eredeti, elektronikus press kitet és további bónusztartalmakat kaphatunk majd. A legjobbnak viszont a fémtok tűnik, amibe ezt a kétes hírű alkotást csomagolják majd, nézzétek:

A magyarországra is szállító áruház egyébként 20 fontot (azaz nagyjából 7300 forintot) kér majd a Blu-Rayért, de előrendelésben ebből 4 fontot megspórolhattok magatoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)