Hirdetés

Napi büntetés: Super Mario Run a valóságban

|

A Super Mario Run pörög ezerrel és nem csak a mobilok képernyőjén, de kint az utcán is.

Hirdetés

A Super Mario Run ugyan nem lett pénzügyileg hatalmas siker, mégis milliók töltik le a játékot, így borítékolható volt, hogy előbb utóbb hasonló videókat is látunk majd a témában. Meg is jött a parkour verzió.

Minden tök rendben van, amíg a hercegnőt el nem rabolják, és tehetetlen parkour mesterünk végig nem nézi, ahogy betuszkolják szerelmét egy autóba. Mit van mit tenni, Mario futni indul. Stílusosan, halál lazán, érméket gyűjtögetve.

A videóban látható parkourös egyébként Calen Chan, aki a láthatóan kényelmetlen jelmezből is kihozta a maximumot. A fenti képre kattintva befogadható a kissé groteszk, de nagyon látványos élmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)