Hirdetés

Napi büntetés: amikor Mario Liam Neesonnek képzeli magát

|

Liam Neeson már háromszor bizonyította, hogy nem érdemes elrabolni tőle semmit, ezért az alvilág inkább Marióval próbálkozik. Csak éppen azt nem tudták, hogy a vízvezetékszerelő Neeson elsőszámú tanítványa.

Hirdetés

A legelső Elrabolva (Taken) film hatalmas meglepetés volt, Neeson pedig általa "idősebb korára" vált lényegében akciósztárrá. Azóta további két folytatás is napvilágot látott (ezekről meg inkább ne is beszéljünk), valamint titokban elkészült egy harmadik is, csak éppen egy bajszos, overálos, vízvezetékszerelő játékhős vette át a stafétát.

Peach hercegnőt folyamatosan elrabolják, de most valójában is. Ezúttal pár rosszarc gondolta úgy, hogy jó ötlet az Elrabolva filmet koppintva meglovasítani Mario szíve csücskét, csak éppen azzal nem számoltak, hogy az események hatására kedvenc, szabadidejében gombákon ugráló szerelőnk bedurvul és lenyom egy liamneesont:

Ma már valószínűleg ennél jobbat nem fog kitermelni magából az internet. Persze az Elrabolva 3 után szinte minden üdítően hat, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)