Hirdetés

Tetris - jön a film, a Mortal Kombat készítőitől

|

Igen, ez tényleg megtörténik: a Mortal Kombat filmeket jegyző Threshold Entertainment filmet készít az idén haminc éves játék alapján. Epikus sci-fi sztorit ígérnek.

Hirdetés

„Ne, Joe, ha berakod a hosszú elemet, eltűnik alólunk a talaj!” - valahogy így tudnék elképzelni egy Tetris mozit, és csak azért nézném meg, mert tényleg érdekel, hogy hogy lehet a Tetris alapján egy „epikus sci-fi történettel” rendelkező, érdekes és nem kínos filmet csinálni. Na jó, a Battleship se volt olyan nagyon rossz, pedig ki gondolta volna, hogy valaha a Torpedóból film készül.

Szóval a világot Mortal Kombat filmekkel megajándékozó Threshold Entertainment a 30. születésnapi ünneplés részeként összeállt a Tetris Companyvel, hogy megszülethessen az egész estés Tetris mozifilm. A produceri székben Larry Kasanoff, a vezető produceriben Jimmy Ienner ül. „Ami harminc évvel ezelőtt egy egyszerű számítógépes puzzle játékként kezde, mára világszerte bekerült a köztudatba, összekapcsol minden korosztályt, és táplálja belső vágyunkat, hogy rendet tegyünk a káoszban.” - nyilatkozta Henk Rogers, a Tetris Company vezérigazgatója. „Ebben az új univerzumban, ahogy azt hamarosan mindenki láthatja, sokkal több van sorok eltüntetésénél.”

Nem is tudom, mit érezzek, de félelemmel vegyes kíváncsisággal gondolok rá. Ti mit gondoltok, hogyan lehet jó filmet csinálni a Tetrisből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)