Hirdetés

Milyen, amikor csak hangparancsokkal irányítod a Skyrimet?

|

Igazi Dragonbornnak nem lehet gond üvöltözéssel sárkányokat ölni, de Rudeismnek meggyűlhet vele a baja.

Hirdetés

Rudeism abból él, hogy úgy játszik végig játékokat, ahogy nem kellene. Most éppen a The Elder Scrolls V: Skyrimre van rápörögve, amit hangutasításokkal sikerült befejeznie.

Ha hiszitek, ha nem csinált már rosszabbat, például mikrosütőn nyomta az Overwatch meccseket, és egy táncszőnyeggel szinteződött fel 100-ra a World of Warcraftban. Innentől ez már easy módnak tűnik.

Egyébként nem ő az egyetlen aki ilyesmivel próbálkozott. Tavaly nyáron Slimcicle ugyanezzel kísérletezett, de róla hamar kiderült, hogy üvöltéssel nem megy sokra.

Rudeism saját Twitch csatornáján közvetítette kalandjait. Első körben nekiesett egy sárkánynak, ami hosszas csata után végül megadta magát hősünk selymes hangjának.

Ezt követően Rudeism a játék főellenfelére ment rá. Szintén nem volt egy egyszerű küzdelem de a 60 órás beszélgetés a Skyrim világával meghozta a gyümölcsét, és Alduin végül eldőlt.

Ugyan ez nem az az eredmény, amit beírhat az önéletrajzába, de mi jót szórakoztunk minden percén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)