Hirdetés

The Game Awards 2016 - két új videót kaptunk az Assassin's Creed filmből

|

A Game Awards nem csak rengeteg játékhírrel szolgált, de a nemsokára érkező játékadaptációról, az Assassin's Creedről is mutatott új anyagokat.

Hirdetés

Tegnap már kaptunk egy videót arról, hogy az Assassin's Creed filmben használt Animus egy kicsit kevésbé lesz kényelmes, mint a játék verzió: Michael Fassbender szépen nyársra lesz húzva. Ezt mutatja meg az egyik új klip is.

Akik látták az összes trailert ők valószínűleg sok újdonságot nem fognak találni ebben a videóban. Milliószor láttuk már emberünket felszúrva a gépre, de most legalább megnézhetjük még egyszer.

A második videó már jóval izgalmasabb. Itt Aguilart és Assassin haverját követjük már., akik túszokat akarnak megmenteni, és egy kicsit izgalmasabbra sikerül a feladat, mint kellett volna.

Az Assassin's Creedet december 29-én kerül a magyar mozikba. Nektek eddig hogy tetszik a film hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)