Hirdetés

Zátonyra futott a The Last of Us film

|

A film producere, Sam Raimi egy interjúban mondta el, hogy bármennyire is szeretné, egyszerűen nem tudja előremozdítani a munkálatokat.

Hirdetés

Legutóbb áprilisban hallottunk a Naughty Dog játékai, a The Last of Us és az Uncharted filmekről, amikor mindkettővel kapcsolatban megtudtuk, hogy igazából sehol nem tartanak a munkálatok, és a közeljövőben ez nem is nagyon fog változni.

Sam Raimi elmondta, hogy mivel a film jogait végül nem az ő cége, hanem a Sony kapta, nem igazán tud segíteni. Megtudtuk azt is, hogy Neil Druckmann és a Sony nem feltétlenül értenek egyet abban, hogy milyen irányba is kéne terelni a filmet.

Igen, még mindig én vagyok a film producere, bár nem igazán tudom, hogy ez jelen esetben mit jelent. A projektet senki nem forszírozza, nem igazán értem, hogy miért. Azt hiszen Neil nem ért egyet a stúdióval, ezért áll egyhelyben a dolog. Én pedig egyszerűen képtelen vagyok elmozdítani.

Úgyhogy egyelőre ne várjátok lélegzetvisszafojtva a premiert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)