Hirdetés

Ti észrevettétek ezt a Last of Us Part II teasert szeptemberben?

|

A játék szempontjából fontosnak számító évforduló alkalmából még szeptemberben kiadtak a készítők egy posztert, ami egyértelműen a Last of Us Part II-re utalt, bár ezt akkor nem vettük észre.

Hirdetés

Ugyan a The Last of Us Part II első kedvcsinálója szándékosan elég rejtélyes lett, a Naughty Dog egy apró részletet már most kiemelt, ez pedig nem más, mint Ellie frissen feltűnt tetoválása. Illetve aki szemfüles, emlékezhetett a dizájnra még néhány hónappal korábbról.

Szeptember 26-án ugyanis a Naughty Dog megünnepelte az Outbreak Day, azaz a Cordyceps vírus játékbeli elterjedésének évfordulóját egy poszter kiadásával, amit limitált példányszámban lehetett megvásárolni. Ezen egy kart láttunk, rajta páfrányágakkal és molylepkékkel, a szépség és a brutalitás kettősségét pedig a kézben tartott kés szimbolizálta. Ez pedig utólag túlságosan is ismerős lehet azoknak, akik alaposan áttanulmányozták az Ellie tetoválásáról kiadott hivatalos rajzot.

Persze akkor még nem sejthettük a motívumok jelentőségét, így még a poszter létezéséről sem számoltunk be. Hogy mindez előrevetít-e bármit abból, hogyan alakul majd a The Last of Us Part II története, azt még nem tudjuk, de meglepő rajongói teóriák már így is vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)