Hirdetés

The Witcher 3 - hazánkban adnak koncertet a játék társzeneszerzői

|

Egy budapesti koncert főzenekara az a lengyel Percival lesz, akiknek a The Witcher 3 gyönyörű dallamait is köszönhetjük.

Hirdetés

Nemrég mi is kiemelten foglalkoztunk a videojátékok zenéjével a közelgő Video Games Live koncert kapcsán, most pedig egy újabb remek rendezvényről tudunk nektek beszámolni. Kevesebb mint két hét múlva, egészen pontosan november 4-én rendezik meg ugyanis a SamhainFest 2016-ot, ahol egy különleges vendég lesz az este kiemelt szereplője.

A legyen Percival zenekar lesz ugyanis a koncert legnagyobb fellépője, egy akusztikus műsort hoznak el nekünk. A lengyel banda a The Witcher 3: Wild Hunt társzeneszerzőjének is mondhatja magát, így nem csoda, hogy a videojátékok szerelmesei számára is nagy esemény lesz ez a koncert. Az óbudai KVLT klubban (a kultikus Vörös Yuk utódjában) a Percival a The Witcher Live című speciális előadással lép majd fel, melyet most először mutatnak be Lengyelországon kívül. Ezen a Facebook oldalon minden fontos információt megtaláltok a rendezvényről.

Már egy nappal a koncert előtt, azaz november 3-án lehetőségetek nyílik bemelegíteni a nem mindennapi zenei élményre, ugyanis a BarCraft 2 esport bárban ekkor tartják a Witcher Nightot, ami közönségtalálkozóként értelmezhető a Witcher univerzum rajongóinak és Percival zenekar kedvelőinek egyaránt. Az eseményről itt tudhattok meg még többet.

A koncertre a GSO stábja is ellátogat majd, gyertek ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)