Hirdetés

Így lett Geraltból cigiző magánnyomozó

|

Néhány kiváló rajongói plakáton fantasy-kaland helyett igazi noir történet vált a Witcher 3: Wild Huntból, a főszereplőknek pedig kiválóan áll a negyvenes évek stílusa is.

Hirdetés

Astor Alexandernek nagyon érdekes stílusbeli kombinációk jutnak eszébe, korábban például Caravaggio egyik festményét imitálva rajzolta le a The Legend of Zelda-játékok főhősét, Linket. Abban viszont van valami, hogy legújabb sorozatában a The Witcher 3: Wild Hunt szereplői egy-egy, a film noirra emlékeztető poszteren ábrázolja.

Geralt ugyanis tényleg mindenki problémáját megoldja, hasonlóan a negyvenes évek füstös irodáiban újabb munkára váró magánnyomozóihoz (vagy legalábbis filmbéli másaikhoz). A három fiktív posztert - amin a Witcher 3 egy-egy prominens női szereplőjével szerepel Geralt - persze nem csak a telitalálatnak számító alapötlet, hanem a hihetetlenül stílusos kivitelezés miatt is érdemes megnézni. 

Az igen tehetséges művész oldalát nem csak a Witcher-rajongóknak ajánlott egyébként felkeresni, ugyanis a régi regényborítók stílusában feldolgozta ugyanis a Mario, a Metroid és  a Bioshock sorozatokat is, ahogy néhány kiváló DC-karakterábrázolása is van.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)