Hirdetés

Tomb Raider film - megvan, ki ellen veszi fel a harcot Lara

|

Több mint 10 év telt el a legutóbbi Lara Croft film óta, de most végre szinte minden készen áll ahhoz, hogy megkezdődhessen a következő mozi forgatása. Úgy tűnik, a főgonoszt is megtalálták.

Hirdetés

A Paramount két filmet is forgatott a 2000-es évek elején, amiben még Angelina Jolie alakította a vagány, brit archeológust. A régész hölgyemény most visszatér, csak ezúttal Alicia Vikander testesíti meg.

A Graham King féle GK Films már 2011-ben megszerezte a Tomb Raider  filmes jogait a Square Enixtől. Ezek 2013-ban az MGM-hez kerültek, akik a korábbi jogtulajjal együttműködve vágnak bele ebbe a filmes projektbe. Ráadásul a Warner Bros. is beszállt a munkálatokba, mint társ producer.

A filmre nemrég leszerződött Walton Goggins is, aki jelenleg az HBO-n futó Vice Principals sorozatban szerepel, filmes oldalról pedig a Quentin Tarantino-féle Aljas nyolcas, vagy a Django elszabadul filmekből ismerhetjük. A Tomb Raider moziban mint főgonosz fog visszaköszönni.

Az új Tomb Raider film 2018. március 16-án kerül a mozikba a norvég származású Roar Uthaug fogja rendezésében. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)