Hirdetés

Tomb Raider film - a Warcraft: A kezdetek egyik színésze is csatlakozott

|

Egyre impozánsabban fest a Tomb Raider film szereplőgárdája: Alicia Vikander és Walton Goggins után ugyanis egy újabb ismert név csatlakozott a stábhoz, akit tavaly a Warcraft: A kezdetekben is láthattunk - igaz, CGI technológiával átváltoztatva.

Hirdetés

Legutóbb Angelina Jolie bújt Lara Croft bőrébe még a 2000-es évek elején, most azonban Alicia Vikanderé (Ex Machina, Az U.N.C.L.E. embere, Jason Bourne) a lehetőség, hogy bizonyítson, méghozzá a Crystal Dynamics Tomb Raiderjei által inspirált filmváltozatban, Walton Goggins (Aljas nyolcas, Django elszabadul, Kib*zgatóhelyettesek) ellenében. 

A Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3, Dungeons & Dragons, Gotham City Sirens) írásában és Roar Uthaug (Hideg préda, Menekülés) rendezésében érkező Tomb Raider film stábja most újabb névvel gyarapodott, méghozzá egy igencsak fontos szerepet illetően. A Variety értesülései szerint az Into the Badlands sorozat sztárja és a Warcraft: A kezdetek mozi Gul'Danja, Daniel Wu harcművész csatlakozott a projekthez. Egy Lu Ren névre hallgató hajókapitányt kelt majd életre, aki segít Larának megtalálni annak édesapját. 

2018. március 16-án kiderül, hogy Wu mennyire lesz badass a szerepben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)