Hirdetés

TreyBro - ez lesz a videojátékos Tinder

|

A TreyBro alkalmazás segítségével el lehet végre felejteni a béna matchmakinget, mi döntünk arról, hogy pontosan kikkel is akarunk együtt játszani. Párkeresés, csak nem úgy.

Hirdetés

A 2015 áprilisában alapított TreyBro azért jött éltre, hogy hogy összekösse az egész világ játékosait. Az ingyenes alkalmazás segítségével te is könnyedén megtalálhatod azokat a gamereket, akik legjobban passzolnának a te játékstílusodhoz.

Bármelyik platformon is nyúzod a játékokat, a TreyBro megtalálja a te szintedhez legjobban illő partnereket, akikkel igazi móka lehet a közös játék.

Az alapítók szerint a TreyBro az lesz a gamerek számára, mint amit a Tinder jelent a randizni vágyó fiataloknak. Szerintük a legtöbb játék matchmaking rendszerével az a probléma, hogy a lehető leggyorsabban próbálja betölteni az üres helyeket játékosokkal és nem koncentrál eléggé arra, hogy a résztvevők képességei hasonló szinten legyenek.

Ennek köszönhető, hogy olyan gyakran futunk bele könnyű győzelembe, vagy totális vereségbe.

A TreyBro alkalmazásban csupán be kell állítanunk a három legkedvesebb játékunkat és azt, hogy milyen szinten űzzük ezeket.

A rendszer ezután olyan emberkékkel párosít össze bennünket, akik ugyancsak ezeket a játékokat szeretik és a képességeik is hasonlóak a miénkhez. Innentől kezdve a dolog már tényleg úgy működik mint a Tinder, mi döntünk arról, hogy belevágunk-e a közös játékba a TreyBro által javasolt személyekkel.

Én mondjuk azon sem lepődnék meg, ha pár gamer végül pont ugyan arra használná ezt az applikációt is, mint amire a Tinder szolgál...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)