Hirdetés

Napi büntetés: amikor Donald Trump az Overwatch csapatodban van

|

Egy blog szerint Trump tipikusan az az Overwatch játékos lenne, akit az ellenfeleitek szavaznának fel Epicre a meccs végén.

Hirdetés

Megvan a tökéletes csapatösszeállításotok, már csak egy jó healer kéne, hogy biztosan tiétek legyen a győzelmi képernyő a kör végén. Erre jön Trump, és mit pickkel? Hát persze, hogy Hanzót a Lijiang Toweren.

A "Trump is not a team player" blog szerint Trump az az arc, akit gyűlölnél, ha a te Overwatch csapatodban lenne. Nyilván a politikus lejáratása a célja, de annyira kreatív módon teszi mindezt, hogy önmagában érdekessé teszi. A sztoriban az a legnagyobb poén, hogy a készítő még illusztrációkat is csinált a bloghoz.

Ez alapján Trump az a tipikus Genji main, aki az ultijával gyorsan lekaszabolja a Junkratet, hogy aztán belső anime énjének minden erejével végig dasheljen annak hullájából kipotyogó bombáin. Istenem, de szép mondatot írtam most le...

Arra már szavaim nincsenek, hogy a kedves blogger valószínűleg vett egy hirdető helyet ezen a táblán is kiplakátolta, hogy "Trump az a Hanzo main, aki a csapatösszeállítás miatt rinyál".

Ennél már csak akkor járathatták volna le jobban, ha azt írják róla, hogy League of Legends rankeden Yasuot választ támogató karakternek.

Tekintettel a 20 milliós Overwatch játékos táborra, nem annyira elveszett ötlet videojátékos hasonlatokkal karaktergyilkolni, de ha valaki nem érti ezeket az utalásokat, még jót mosolyoghat azon, hogy a republikánus elnökjelölt milyen játékkarakter lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)