Hirdetés

Új képeken az Assassin's Creed film

|

Újabb képek kerültek ki az egyelőre meglehetősen titokzatos Assassin's Creed filmadaptációból.

Hirdetés

Még mindig nem tudunk szinte semmit a készülő Assassin's Creed filmről (annak ellenére, hogy már a folytatása is készül), de azért néha sikerül elcsípnünk egy-két képet vagy információmorzsát a filmből.

Az Omelete nevű brazil szórakoztató portálnak köszönhetően két képhez is hozzájutottunk, mindkettő a főszerepet játszó Michael Fassbendert ábrázolja, viszont az egyiken a jelenkori, a másikon pedig a 15. századi alteregóját láthatjuk. Ugye a történet szerint Fassbender egy Callum Lynch nevű fiatalembert alakít, aki egy különleges technológiának köszönhetően újraélheti egy középkori spanyol ősének emlékeit.

Önmagában ezen a történeten nem nagyon tudunk ugye meglepődni, remélhetőleg azért a film cselekménye ennél több meglepetést is tartogat majd. Ti mit vártok a filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)