Hirdetés

Új írója van az Uncharted filmnek

|

Továbbra is lassan halad az Uncharted filmadaptációja, viszont most egy igen sikeres író csatlakozott a projekthez.

Hirdetés

Az Uncharted 4: A Thief's End bebizonyította, hogy Nathan Drake-nek még mindig van légjogosultsága a játékvilágban, viszont ezzel szemben a filmadaptáció már annál nehezebben marad. Szinte folyamatosan változik a projektben résztvevő emberek listája, most pedig ismét egy új író csatlakozott a munkához.

Az aktuális forgatókönyvíró nem más, mint Joe Carnahan, aki olyan filmeken és sorozatokon dolgozott korábban, mint a Feketelista, a Fehér pokol vagy a Füstölgő ászok. Filmjeiből többet ő is rendezett, viszont az Uncharted esetében csak a forgatókönyvvel foglalkozik majd, mivel az idejét már lefoglalja a Bad Boys 3 rendezése, de elmondása szerint ennek ellenére nagyon izgatott a projekt miatt:

"Manapság már maga az archeológia és régiségnek számít, de engem mindig is lenyűgözött ez a világ, főleg amikor elmész egy múzeumba és elgondolkodsz rajta, hogy egy adott darab hogy került oda egyáltalán. Persze maga az Uncharted is annyira népszerű, hogy nem tudtam volna nemet mondani a lehetőségre, hogy dolgozhassak a filmen."

A film megjelenési dátumáról továbbra sem ismerjük, mint ahogy arról sem tudni konkrétumokat, hogy ki fogja játszani a sorozat nagyszájú főhősét, Nathan Drake-et. Persze ha rajtunk múlna, akkor Nathan Fillion már rég megkapta volna a szerepet.

Szerintetek ki lenne a legjobb Nathan Drake szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)