Hirdetés

Uncharted film - most akkor benne lesz Mark Wahlberg?

|

Ha van olyan lista, amin a csigalassúsággal készülő adaptációk szerepelnek, akkor az Uncharted film minden bizonnyal a dobogón szerepelne. Most éppen a korábban kinézett főszereplő, Mark Wahlberg jelenlegi helyzetét tisztázták.

Hirdetés

2009-es bejelentése óta számos nehézségen kellett keresztülmennie az Uncharted filmváltozatának, lényegében több rendező és forgatókönyvíró fordult már meg a projektben, mint ahány epizóddal bővült a franchise (a kiegészítőket is beleértve). Hiába tesz meg a Sony Pictures mindent, hogy sínre kerüljön a projekt, mindig van valami buktató.

Bár sikerült megtalálni a megfelelő írót Joe Carnahan személyében, valamint rendező is akadt Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) képében, azonban ez még mindig nem garancia arra, hogy elvonultak a viharfellegek az Uncharted mozi felől. Amíg David O. Russell csücsült a rendezői székben, addig úgy volt, hogy Nathan Drake bőrébe Mark Wahlberg bújik majd (kapott is érte hideget-meleget a rajongóktól), azonban mióta Russell lelépett, azóta nem tudni, hogy mi a tényállás. A We Got This Covered éppen ezért rákérdezett Wahlbergnél, hogy részese-e még az egésznek. A válasz egyértelmű: 

Nem, már nem vagyok. Ha az lennék, hallottál volna róla. 

Ez természetesen nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Wahlberg legyen Nathan Drake és - ha az égiek is úgy akarják -, elkezdje a forgatást jövő nyáron, de esélyesebbnek tartjuk, hogy a Sony Pictures kinézett egy másik színészt a szerepre. És nem Nathan Filliont. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)