Hirdetés

Video Games Live - beszámoló egy zenésztől

|

Természetesen mi is kíváncsiak voltunk a Video Games Live budapesti koncertjére, ami bizonyos szempontból felülmúlta várakozásainkat, viszont maradt bennünk egy kis űr is.

Hirdetés

Tegnap a szerkesztőség tagjainak jelentős hányada ellátogatott az első budapesti Video Games Live koncertre, ami egy elképesztő élmény volt, még úgy is, hogy a több mint száz fős szimfonikus zenekar helyett egy lightosabb felállás érkezett hozzánk.

Tommy Tallarico, a rendezvény ötletgazdája a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral és az elbűvölő Riva Taylorral kiegészülve (akik az elmúlt három hétben vele együtt járták végig Európát) a SYMA C csarnokában, egy viszonylag kis színpadon játszotta el játékok betétdalait, miközben a háttérben egy kivetítőn az adott játék összeollózott videója futott. Egy kicsit vágyunk arra, hogy ahányszor megnézünk egy trailert, a saját kamarazenekarunk játssza az aláfestő zenét. Túl nagy kérés volna ez? Az összességében 300. Video Games Live koncertről nem más, mint a kiváló muzsikus és a GameStar ős-szerkesztője, BZ írt egy belemenős összefoglalót a Technetre, olvassátok el, és jövőre mindenképp váltsatok jegyet az eseményre. Megéri.

Aki pedig ott volt, meséljen: hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)