Hirdetés

War for the Planet of the Apes - egy játék is jön a film mellé

|

Tegnap kiderültek részletek a készülő filmről, most pedig annak játékváltozatáról is szó esett. Interaktív filmélményre számíthatunk.

Hirdetés

Tegnap megvolt a New York Comic-con War for the Planet of the Apes panelje, ahol legfőképp a filmről volt szó, de a színész, Andy Serkis azt is elárulta, hogy egy játék is készül majd a mozihoz.

Egyelőre csak nagyon apró infómorzsákat kaptunk a programról, mint például, hogy Serkis maga fog segédkezni a motion capture munkálatokban, és valamikor a film megjelenésének időpontja körül fog megjelenni konzolokra.

"Anélkül, hogy túl sokat árulnék el, annyit mondhatok, hogy ez nem egy FPS játék lesz. Inkább egy interaktív filmnek érződik."

A játékverzió nem a film közvetlen feldolgozása lesz, inkább csak egy társ-élmény a filmhez, a történet sem ugyanazokra a karakterekre épül, mint a moziverzió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)