Hirdetés

Warcraft film - a rendező fontos kérdésekről nyilatkozott

|

Sok kérdés merült fel bennünk a Warcraft jövőjével kapcsolatban: lesz folytatás? Számíthatunk valaha is rendezői kiadásra? Duncan Jones tisztázza a ködös részleteket.

Hirdetés

Noha az Egyesült Államokban gyatrán teljesített, a világ többi részén nagy sikereket ért el a Warcraft film, ez pedig remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy a Blizzard, a Legendary Pictures és a Universal Pictures bevállalják a folytatást. 

Jones értelemszerűen nem merészkedett odáig, hogy bármit megerősítsen, inkább csak vágyait fejtette ki a témával kapcsolatban: 

Szeretném, ha három és fél év kemény munkáját ki tudnánk még valahogy aknázni és lenne rá lehetőségünk, hogy eljátszadozzunk ebben a világban, ha már egyszer túl vagyunk az alapozáson

Azonban mielőtt túlságosan a jövőbe néznénk, térjünk kicsit vissza a jelenbe, hiszen Duncan Jones szeretett volna még egy-két meglepetést a filmbe, ami végül nem kerülhetett bele a végleges változatba, így felütötte a fejét a pletyka, hogy készülhet rendezői változat. A Warcraft film atyja a következőket mondta ezzel a szóbeszéddel kapcsolatban: 

Rengetegen kérdezik tőlem, hogy mikor jön ki a rendezői változat. Soha nem lesz rendezői verzió. Egy ilyen filmnél, ahol ennyi vizuális effekt van, minden visszakozás azzal jár, hogy elveszíted azokat a felvételeket. Megszűnnek létezni, hiszen az effektek soha nem készülnek el hozzájuk. Némelyikük még ezt az állapotot sem érte meg.  

Ha kíváncsiak vagytok többre is, a Puliwood cikkében részletesebben is olvashattok a Warcraft film helyzetéről és Duncan Jones nyilatkozatairól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)