Hirdetés

Warcraft film - mindkét oldalt részletesen bemutatja majd

|

A film készítői igyekeznek hűségesek maradni az alapanyaghoz, és ezért bemutatják majd a nagy Ember-Ork találkozát mindkét fél szemszögéből.

Hirdetés

Ahogy a World of Warcraft csataterein a Horda és a Szövetség esetében, úgy a Warcraft első részében sem volt egyértelmű, hogy most ebben a történetben ki is a főgonosz. Az egyik oldal csak menekült volna egy új világba, a másik pedig a saját területeit védte.

A Warcraft film rendezéséért felelős Duncan Jones is kihangsúlyozta, hogy ez nem egy jó kontra rossz történet lesz, inkább egy "mi kontra ők". A történet szerint Durotan, a Frostwolf orkok vezetője átviszi népét a Dark Portalon, ami közvetlenül Azerothra vezet. Így kezdődött az eredeti Warcraft RTS is még 1994-ben.

"A Blizzard a kezdetek óta olyan alapokból építkezett, melyeket mind ismerünk, mint J.R.R. Tolkein könyvei, a Marvel Comics és a Star Wars univerzuma. Ezeknek a darabkáiból valami újat kevertek ki. A Warcraft film mindkét oldalon bemutat majd hősöket. Két külön nézőpontból ismertet meg velünk egy elkerülhetetlen háborút." - mondta.

Robert Kazinsky, az Orgrim Doomhammert játszó színész is arról mesélt, hogy ebben a filmben az orkok vezetői pont ugyanannyira szerethető karakterek lesznek, mint az emberi hősök. "Az egyik első jelenetben láthatjuk majd, ahogy Durotan csak nézi alvó feleségét" - mesélte Kazinsky, aki Drakáról, Durotan párjáról beszélt. "Az a 10 másodperc azonnal megérteti a nézővel, hogy itt nem lelketlen szörnyekről van szó."

"Elképesztő élmény számunkra ezen a filmen dolgozni, mivel a legtöbbünk komoly gamer" - folytatta Kazinsky. "Úgy meséljük majd el ezt a történetet, ahogy az megérdemli." A Warcraft: A kezdetek magyarországi bemutatója május 26-án lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)