Hirdetés

Warcraft - így készültek el a film orkjai

|

A Warcraft film sikere minden bizonnyal jelentős részben a látványon is múlni fog. A ILM szakemberei most azt mutatják be, hogyan készültek el a mozi CG elemei.

Hirdetés

Elképesztő munka lehetett megalkotni a Warcraft film digitális szörnyetegeit. Egy nemrég közzétett videóban ezt a folyamatot ismerhetjük meg.

Már csak egy hét választ el minket a Warcraft film premierjétől, mi pedig már lélekben készülünk a tömött sorokra a mozi előtt és a tátott szájú rajongókra a teremben. A készítők nemcsak a témával és a helyszínekkel szeretnék lenyűgözni a rajongókat, hanem a látvánnyal is. Nem véletlenül készült ilyen sokáig ez a film.

A fenti videót látva az alkotók igencsak kitettek magukért, a szemek és a haj gyakorlatilag hibátlanok. Hogy ez minden másra is igaz lesz-e, az hamarosan kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)