Hirdetés

Warcraft - CGI vs. valóság képeken

|

Az Industrial Light & Magic a Blizzard támogatásával olyan valósághűen dolgozta ki az orkokat, ahogyan még soha nem láthattuk őket, ezt néhány összehasonlító kép is bizonyítja.

Hirdetés

Az orkok és az emberek háborúját, illetve mindkét oldalt részletesen bemutató Warcraft: A kezdetek nem spórol a technológiával és ezáltal reményeink szerint olyan látványt kapunk majd a mozikban, amilyen minőséget a Blizzardtól megszokhattunk. 

A tökéletes vizuális effektekről az Industrial Light & Magic gondoskodott, akik természetesen kiemelt figyelmet fordítottak rá, hogy a motion-capture felszerelésbe bújt színészek arcvonásai, mimikái hitelesen köszönjenek vissza ránk a vásznon. Az alábbi, CGI-t és valóságot összehasonlító fotósorozatból kiderül, milyen munkát végeztek: 

Van még itt egy extra kép, de ez már elég SPOILERES!, úgyhogy csak saját felelősségre nézzétek meg ide kattintva.

Május 26-án kiderül, hogy a Warcraft: A kezdetek belbecse is olyan minőségi-e, mint amilyennek a külleme kinéz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)