Hirdetés

Így kelt életre a vásznon a Warcraft világa

|

Néhány újabb képsor megmutatása közben arról esik szó a Warcraft film legújabb videójában, milyen kihívásokat tartogatott a forgatás és mire igazán büszkék a készítők.

Hirdetés

Duncan Jones-ra és csapatára nem kis nyomás nehezedik a rajongók által évek óta követelt Warcraft film elkészítése kapcsán, kicsit kevesebb, mint egy hét múlva pedig meg is tudhatjuk, hogyan sikerült abszolválniuk ezt a feladatot. Addig is újabb rövid részleteket ízlelgethetünk a filmből néhány mondat érdekes kommentár kíséretében.

A legújabb videó ugyanis arról szól, hogyan keltette életre a csapat a Warcraft világát a film során, a forgatás kulcsszereplőinek nyilatkozataiból pedig úgy tűnik, büszkék rá, ahogy megvalósították a rengeteg helyszínt, szereplőt és fantasztikus elemet magába foglaló projektet. Külön kitértek néhány mondat erejéig a tényre, hogy rengeteg számítógépes elemet használnak, ennek ellenére amit csak lehetett, a rendező élőben, kamerával szeretett volna felvenni. Ez persze nem azért van, mert olyan rossz minőségűek lennének az animált karakterek, a készítők szerint ugyanis jelenleg a filmipar élén járnak ebben a tekintetben.

Mit gondoltok, könnyen ráismernek majd kedvencükre a Warcraft-univerzum rajongói?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)