Hirdetés

Warcraft film - minden eddiginél látványosabb előzetes érkezett

|

A Warcraft film legújabb trailere maximális fordulatszámon pörög. Van itt minden, epikus harc, félelmetes szörnyetegek és még mágia is.

Hirdetés

Immár a sokadik Warcraft előzetest kaptuk meg ma, de ilyen képsorok láttán nehéz lenne emiatt egyetlen rossz szót is szólni. A legújabb trailer különösen látványosra sikerült.

A Warcraft film ma közzétett előzetese is az emberek és orkok gigászi seregeinek összecsapására koncentrál, de emellett most jelenik meg először egy kedvcsináló anyagban ténylegesen a mágia is. Csatából is most kaptuk meg talán a legnagyobb dózist, úgyhogy ha csak egyetlen trailert szeretnél megnézni mielőtt a mozikba kerül a film, akkor szerintem mindenképpen ez legyen az. Könyökölj gyorsan rá a lejátszás gombra, hidd el, megéri.

Ti mennyire várjátok már a bemutatót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)