Hirdetés

Ilyen lenne a Warcraft film a Warcraft II hangjaival (videó)

|

Egy YouTuber megoldotta, hogy azok is elégedettek legyenek a Warcraft: A kezdetek első trailerével, akik szerint jobban kellett volna hasonlítani a látottaknak a játékokra.

Hirdetés

Nem volt minden játékos elégedett a Warcraft film első trailerével, sokan nehezményezték, hogy kevésbé hasonlít a játékra, mint várták, ezért az egyik YouTube felhasználó úgy döntött, hogy enyhít a keményvonalas rajongók frusztráltságán azzal, hogy kezelésbe veszi azt a bizonyos előzetest.

Robert Mermet zseniális ötlettel állt elő: fogta a Warcraft II: Tides of Darkness hangjait és zenéjét, majd kiszínezte velük a Warcraft: A kezdetek debütáló előzetesét, amit pedig ennek végeredményeként kaptunk, az egyszerűen fenomenálisra sikerült.

A "Zug-Zug" és a "Ready to serve" különösen vicces a jelenetekkel társítva, nézzétek ti is, minden másodperce arany: 

A Warcraft: A kezdetek 2016. május 26-án érkezik meg a hazai mozikba, Duncan Jones rendezésében, aki egyébként a nemrég elhunyt David Bowie fia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)